Xenon 12.000k behöver hjälp fort !

hallå, har just xenon konventerat min bmw e36, köpte ett 12.000 k kit från risetrade.se med h1 lampor, men jag tycker det lyser alldeles för vit ? ska inte 12.000 k lysa typ mörk mörk blått / lila ? måste lamporna typ köras med ett x antal timmar för att bli som dom ska eller ?



Svar på inlägget: Xenon 12.000k behöver hjälp fort !



Säker på att det kitet du fick är 12000k ? Det är ingen "inkörningstid" på lampor, de ska lysa i rätt färg på en gång... 12000K has an approximately 2000lm output, which is more than 2x the light output of the traditional halogen light. This color temperature puts out a deep bluish violet light and is deeper colored than the 10000K. It is for customer who are looking for the most extreme and most exotic looking light output.


jo det stog då på en av kablarna till ballasterna h1 12.000k med det verkar mer lysa som 8000/10.000 k dock kanske det inte syns förän det är riktigt mörkt eller ?


nej fan du ska se att det är lila ganska fort :S


vad står det stämplat på lamporna?


okej okej, har inte sett vad det står stämplat på lamporna, kan gå ut å titta, ska jag titta efter något speciellt ?


Va e det för watt på dina ballst??? jag hade samma problem på min men jag hade 35watt sen byte jag till 50wattare blev som det ska.. kolla så att d är använda eller nått finns sånt folk med som säljer använda... hoppas du blir nöjd med d .. annars bytt ut d ta andra 12k .. mvh Eddie


har ingen aning om va det är för watt på ballasterna, men lamporna är på 35 watt , och dom lyser typ som 6000/8000k allså inte alls som jag hade förväntat mig,men är det bara att sätta dit andra 12.000k lampor eller ?


Bara att byta lampor förutsatt att det är rätt sockel och kabelanslutning.


tja har ju h1 så det går ju som inte ta fel men vars kan lampor finnas att inhandlas ? kan mekonomen ta hem lampor elr måste det beställas ?





Det finns olika standard på kontakter, minst 2 (av erfarenhet) Se till så du får rätt bara. Jag köpte ett par billigast i Hongkong för 250kr fraktat.


Gå in på vvme.com och köp ett par lampor bara. Det är enkelt, bör inte bli så mycket i tull och moms heller om du väljer mellan det och köpa från mekonomen eller liknande.


Går det inte bara o köpa ett par extralampor från xenonkungen?


Ser bara 8000K på deras sida, som högsta Kelvintal. 245:-/st kostar de hos xenonkungen i alla fall.


http://www.humanhabit.se/?pid=357868 2st 12000k lampor 279kr





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka