Ett bra "klister" på lack!

Tjenare vet inte om detta är rätt tråd men men. Jag har en spegel som jag har försökt sätta fast i passagerar dörren utan att borra den! det vill jag verkligen inte göra! Har kört med Apskit men det håller inte vid höga hastigheter! Någon som har en bättre lösning?



Svar på inlägget: Ett bra "klister" på lack!



ursäkta men vaddå sa du? vad fan är en segel?


Haha mena spegel var lite trött när jag skrev


Sluta bete dig som en barnunge. Bli polis om du vill köra polisbil.


Moget


Du skulle kunna testa Monteringstejp Stokvis Super som Claes Olsson har sitter som bara F*N och bland det bästa jag har kunnat köpa, min fru använder den i filmproduktioner och har du bara två släta rena ytor så sitter det grymt, lämnar inga spår när du vill ta bort det. Kostar 49 och varunumret är 31-1633, lycka till och nästa gång jag ser din bil ska jag vinka...


prova Sikaflex kanske som folk limmar sidokjolar med bland annat?


Visst ja det borde jag tänkt på har sånt på jobbet Kartonger fulla


Det ska jag testa Har du sett min bil?


Inte vad jag vet men ser jag något som ser ut som en civilpolisbil så gör jag en u-sväng och drar där ifrån, skoja bara. Jag gillar poliser... Jag tror du blir nöjd med tejpen för saker sitter som berget med den.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka