Ögonlock eller inte, de e frågan? v70-98

Jag har funderat på att sätta på ögonlock på min v70 med jag vet inte om de är så snyggt på den modellen jag skulle vilja ha lite smakråd. Man kanske kan sätta dit svarta ögonlock eller ska jag lacka dom silver? Skriv eller lägg gärna in bilder.



Svar på inlägget: Ögonlock eller inte, de e frågan? v70-98



Svaret är enkelt. Det är _aldrig_ snyggt med ögonlock på någon bil.


Dom enda bilarna jag tycker passar i ögonlock är golf/jetta Mk1 å Mk2. Så jag hade skippat d om jag hade varit dig! Kör då istället på klarglas lampor från C70


Jag håller med, har aldrig tyckt om ögonlock..


Jag tycker att rätt sorts ögonlock är snyggt, själv fick man bort dom stora "ögonen", bilen ser lite råare ut nu. Jag tycker att du ska köra på ögonlock, inget överdrivet som täcker halva lampan, utan någon cleant.


Håller med, finns inte det sådana ögonlock till din bil säger jag kör utan


smacken är som baken? Du ska ju ha det du tycker är snyggt och skitta i vad andra tycker? Jag vet att dom flesta här inne anser att en bil generelt ska vara snygg men något som är snyggt för dig kanske inte är snyggt för alla andra? Och endast ögonlock kanske inte är så snyggt men helheten kan ju göra det snyggt


Du har rätt. Jag tycker att de kvittar de gör varken till eller från det är så att jag har fått ögonlock av en polare och jag tror att jag skiter i att sätta på dom. tack för alla svar:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka