Någon som vet om nån bra motivlakerare????

Hejsan alla här!!! Som sakt söker någon som kan tänkas göra typ 5 fina motiv på våran motorhuv.Det är motiv från en film med riktigt ansikten eller data gjorda som vi vill ha gjorda. Vill ej avslöja från vilken film vi vill göra. Skicka ett pm eller skriv i denna tråden tack.Vi bor i värmland i karlstad. Ha en trevlig fortsätning nu alla.



Svar på inlägget: Någon som vet om nån bra motivlakerare????



http://lmgtfy.com/?q=motivlackerare


Tackar!!!


www.airbrushdesign.se gillar jag. Men är ju en bit från där ni bor...


ok! Men det skadar ej att titta in där.Tack för tippset.


www.flickan.com


Kolla med "Daren" här på garaget, Annars finns det nån runtom här som kör en gul camaro eller trans am (kommer inte ihåg) som varit med i bilsport som är riktigt duktig tydligen!


Han som motivlackerade min bil bor i Karlskoga.


http://www.kjartwork.com/ en jobbarkompis till mej. Han bor i Landsbro ( 1.4 mil utanför Vetlanda ), han som gjorde motivet på min V Max som syns på min sida.


360gfx.com, flickan.com vet inte var dom håller till men dom är duktiga.





Larz Karlsson på ghostofsweden har du ju annars i karlstad! Han som gjorde motivet på westbergs speedster bla. kika in på http://www.ghostofsweden.se/ så ser du mer av hans jobb!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka