Vad tror ni om dom här Angel Eyesen?

Hittade dom här Angel Eyesen http://www.tillbilen.com/show_product.a . cat_id=470 Är det nått att ha? och är det huffsat enkelt att montera dit Angel Eyes på en BMW e36?



Svar på inlägget: Vad tror ni om dom här Angel Eyesen?



Att byta strålkastare är ganska enkelt men oneblock är oerhört fult enligt mig. Satsa istället på ett par originallook från t.ex. Inpro.


har du lust å skicka en länk på några som du menar?


http://www.garaget.org/?car=149289&image=1389077 Så såg de ut som jag hade. De var från Inpro.


Ja dom är riktigt snygga, hade likadana på min E36. Oneblock e riktigt fula!!!


Hmm vart får man tag på ett par sånna da?


Personligen så tycker jag att oneblock ser riktigt bra ut, dock så är ringarna/angeleyesen i de inte så snygga/kraftiga, men smaken är som baken.


http://www.stylingshopen.com/?p=product . ct=3424900 Också kompletterar du med dessa blinkers så blir det grymt snyggt: http://www.stylingshopen.com/?p=product . ct=3524716


Oneblock är ju snyggt! beror väl på vilket stuk man har på bilen också! Men är faktiskt sugen på samma lyktor som Thorssa skriver. Då ringarna i oneblock inte syns i dagsljus.. väldigt mesigt lyse ialf..


Alla oneblock jag sett ser ut att ha väldigt dålig passform och ringarna är riktigt fula dessutom.





röstar på oneblock tycker inte dom har specielt dålig passform men ja dom lyser inte så bra om dagen.


Smaken är som baken som alla skriver. Själv tycker jag att dem är riktigt snygga, speciellt när mörkret lägger sig. Dålig passform har jag ialf inte råkat ut för. Finns ju justeringskruvar på orginal fästena.. Men men, vi har alla olika smak. Tycker dem sitter bra på min egna ialf!


Läs om, läs rätt. Jag skrev inte att de har dålig passform utan att de SER UT att ha dålig passform. För mycket svart i ytterkant på dem så de ser ut att sitta kasst. Helt enkel en dålig design.


Det blev ett par oneblock endå, Jag tycker det ser snyggt ut. Plus att jag fick dom till ett bra pris! Men dom du länake Thorssa va också snygga, men det blev oneblock. hoppas jag hinner få dom tills på fredag då kan jag sätta på dom i helgen på landet


http://www.styling4u.se/nyhet-oneblock- . p-599.html hittade de här, tycker att dem att feta o snygga





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka