Vad behöver jag ha för att göra ett eget scoop?

hej japp nu står min 850GLT hos min kompis garage och väntar på att slipas ner,men då tänkte jag passa på att försöka bygga ett eget scoop.Men då undrar jag vad jag behöver köpa för att kunna bygga detta scoop?



Svar på inlägget: Vad behöver jag ha för att göra ett eget scoop?



Snälla, inte scoop.. passar inte.


Tillvägagångssättet och vad som behövs varierar ju en hel del beroende på om man tänkt banka till nåt eget i plåt och svetsa fast eller om man köper ett avgjutet i plast som ska sättas fast. Så när man bestämt det så kan man kika på vad som behövs.


Först vilje ja ha i plåt,men sen ändrade jag mig till att forma ett eget i plast liknade form.Har hört att man kan bygga i massonit och bestäma hur formen skall vara innan man börjar lägga på väv stämmer det?


ja forma mitt med fogskum å väggspackel sen plasta på de


okej kan du berätta mer hur du gjorde?,har du bilder så är de ju ett plus=)


åk och köp lite rosa frigolit.... VIKTIGT att det är rosa, finns bl.a på Coop Bygg, eller på något byggvaruhus... sen klistrar du ihop plattorna så du får önskad höjd på scoopet..... Skär sen ut formen du vill ha, med en kniv, och slipa med sandpapper så du får önskad form... sen slänger du på lite glasfiberväv och polyester glasfiber och polyester kan du köpa på biltema... rengör verktygen med aceton..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka