Hur monterar jag nya sidospeglar??

Tjeenare jag har inskaffat mig ett par nya m3 sidospeglar från realcar till min volvo S40 T4 01a förutom speglarna köpte jag addaptorer som man är tvungen och ha! ny till frågan.. HUR MONTERAR JAG DOM?? ENKLARE SAGT ÄN GJORT! Mvh Henke



Svar på inlägget: Hur monterar jag nya sidospeglar??



På inner sidan av dörren så har du en kåpa vid spegeln. Lossa den, Lossa de 3 eller 4? skruvarna, Lossa spegeln + kablage. Montera dina nya Räcker det?


Hehe tack ska prova.. men nu till ett annat problem.. jag har el speglar orginal och köpte manuella nu! vad ska jag göra med kabblaget ska jag tejpa det och bara trycka ner o dörr sidan? mvh


Isolera (Tejpa) det och lägg det innanför dörrpanelen eller närmsta lämpliga ställe där det inte kommer i kläm. Därav kan det vara dumt att bara peta in de i dörren så du inte skalar av kabeln med rutan eller annat.


ifall volvo varit lika smarta på x40 som på x70 (vilket jag tror dom har) så sitter kontakten till speglarna en bit ner i dörrn fastsatt, så bara koppla ur kontakten å låt den sitta i sitt fäste så blir det nog bra... men då är det ingen elvärme häller i de nya?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka