Någon som har beställt från Xenonhuset.se? Omdömen?

undrar samma sak själv? vet någon hur seriösa dom är?



Svar på inlägget: Någon som har beställt från Xenonhuset.se? Omdömen?



varför inte beställa på ebay ? jag beställer mkt ifrån honkong.


jag gör inte de pga av lev tider, annars finns ju mkt billigt o beställa på ebay men just lev tiderna tar dö på än om man har kli i fingrarna:)


Beställer allt från denna butik och kan bara säga att dem är hur bra som helst på säljsidan, däremot kan dem vara lite sega/ovilliga på ångerköp eller felköp. Men klart att dem är seriösa


Va du gör eller inte är kanske ointressant i frågan då det var omdömme på xenonhuset. Undrar jag också hur dom är.. Och jadå, jag handlar mycket från ebay.


Köpte fel grejer en gång läste dåligt:S Ångerköp var att jag gjorde ett köp på 130 kr typ och ångrade det, skickade in tog 2 veckor sen hade jag pengarna på kontot, så inte det värsta segt men lite gran enligt mig:)


Testa www.vvme.com beställde därifrån för något år sedan och fick hem det på 3-4 dagar.


Har beställt lite därifrån. Aldrig varit några problem. Vet inte hur det är nu, beställer från Ebay istället.


tyvärr så e det så med vänte tider på ebay. 10-14 dagar men jag förstår att du vill ha grejerna på en gång.


Har alltid gillat xenonhuset, asbra support, sidan rekommenderas!





Beställde söndag kväll fick grejerna tisdag morgon. Otroligt snabb service och trevliga att ha och göra med kan bara rekommendera dom





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka