Lackering bakskärm Priser?

Tjingeling, skulle behöva lacka om min bakskärm på min 940, ungefär hur mycket kan det kosta? jag är inte helt säker men det ser ut som om jag har någon typ av metallic lack, svart sådan. tacksam för svar //Chrille



Svar på inlägget: Lackering bakskärm Priser?



typ 1500-2000 skulle jag gissa på


2000- 3000 jag känner en som gör det


1000-1500 för en som gör det utan kvitto...mer kostar det inte:D


det lät riktigt bra, men hur lyckas man hitta nån som gör det utan kvitto? är man så fräck å frågar det hos lakeraren eller?


det bästa är ju om man känner någon som är lackerare lr något sånt:P men fråga någon som man inte känner tror jag inte på..


okey, ska höra mig för lite. men priserna lät ju rimliga iaf. ska även kolla vad det kostar med kvitto, kanske är värt att ha garanti på jobbet, ser även bra ut om man ska sälja bilen..


ja det är priserna jag tar för ett jobb... strax över en tusing per detalj..om den ska säljas spelar det ingen roll om det är svartjobb lr inte:P för en annan ska det helst inte vara omlackat om det inte är gjort av en själv så man vet hur det ser ut under:D haha men det är jag:P urkesskadad som man har blivit... hoppas du hittar någon som gör ett bra o billigt jobb:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka