Passande fälgar till röd saab 9-3 -06

Har gjort ett tidigare inlägg angående den jävla bilen, men vill fan ha hjälp med fälg alternativ. Har en röd saab 9-3 tid -06 med lackade handtag i rött om det spelar roland, men söker ett par passande fälgar som inte får bilen att se ut som ett ufo som de flesta verkar göra fel. Ta de coolaste häftigaste fälgarna och tappar helt stilen med bilen. Har fått alternativet av bjork tidigare om http://www.molway.com/shop_show_vara2.asp?ID=4874 Men ja vafan vet jag, är dessa fälgar väldigt vanliga, vill ju vara lite speciell sticka ut lite ur mängden, mer än som person Kan tänka mig att lägga ut upp till 12 000 kronor för däck och fälg, lite över om det är något som är fräscht och ger lite små rysningar:P Var inne tidigare på IA poison 086 http://www.molway.com/shop_show_vara2.asp?ID=4678 men då fanns dessa om inte först 2 månader hos dem, och 17" får jag inte köpa för polarn. Finns det andra återförsäljare av dessa fälgar ? dessa är lite vagare http://www.molway.com/shop_show_vara2.asp?ID=5489 Osäker vad jag tycker om dem.. men gillar att det möjligen ska vara lite svart som stämmer över till listerna på bilen och insidan. Nu skulle jag väldigt gärna uppskatta förslag från er andra funderare. Tack på förhand igen/ Joel



Svar på inlägget: Passande fälgar till röd saab 9-3 -06



Sista fälgen där har jag sett på en mörkblå 9-3SS och dom såg fan bra ut på den. Var nog 18" dom med fast med relativt låg ET kring 33-35.


Såg en röd 9-3a i helgen när jag var i Göteborg som hade röda fälgar med kromad kant, såg riktigt fräscht ut.


Det var inte dessa eller? http://www.alven-ingvarsson.se/shop/img . so_big.jpg Nitro rosso


Nej, det var vanliga 5 ekrade. Vet inte om ägaren hade fixat det själv.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka