Ej E-märkta fram/baklampor

Har märkt att stylingshopen.com har fel beskrivningar på flera fram & baklampor när det gäller E-märkning. (alltså att dom ska vara godkända hos SBP) eller så skriver de inget om E-märkning om lampor inte e E-märkta? Varför? här e några ex från hans hemsida: - Honda Integra - Baklampor klarglas - Honda Prelude - Baklampor klarglas röda vita - Honda Prelude - Baklampor klarglas svarta - Honda Prelude - Baklampor klarglas kromade - alla Honda Prelude - Strålkastare klarglas Det står att alla lampor är inte E-märkta men i verkligheten är dom inte det! Käns vilse ledande specielt för dom som inte har bra koll på produkter. Det e dålig stil tycker jag iaf!



Svar på inlägget: Ej E-märkta fram/baklampor



"Det står att alla lampor är inte E-märkta men i verkligheten är dom inte det!" ....Ja? Mvh Tommy


Vad jag kan se så står det ju att dom är emärkta? "Honda Integra DC2 Type R 94-01" * Pris per par. * E-märkta. E-märkta står det ju på varje artikel.


E-märkt är mycket allt från glödlampor och ficklampor. Frågan är vilken categori det är på E-märkningen. Har de fel categori eller saknar categori så är de inte godkända, trots ev. E-märkning. /Tommy.


nej det gäller inte glödlampor utan kompletta strålkastare / baklampor... Samma styling delar hos andra styling butiker så står det att fram/bakljus är ej E-märkta darför reagerade man?


så lampor som inte är E-märkta går inte genom besiktning? :S


Jo det brukar inte var nått problem, men om dom vill vara jävliga så går det inte igenom.


Okey, är det värt att chansa eller ska man byta till orginal vid besiktning?


Mina Angel eyes lyktor som inte är E-märkta gick inte igenom besiktningen eftersom ljusbilden inte följde kraven, det kvittade om jag byta lampor det blev inte bättre. Så när jag besiktigade tredje gången monterade jag mina orginal lyktor och då gick det bra


Är ju rätt simpelt att byta så har man kvar originalen är det väl lika bra. Anmärker dom på det kanske dom passar på att anmärka på något annat också.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka