Träpaneler till 91' Volvo 944

hej, jag heter benni och jag skriver från tyskland. först jag vil siger förlåt for at jag inte talar riktig svensk.. jag talar god dansk och kan läse på svensk..... jag har en volvo 944 från 1991 och söker träpaneler till den...jag fortsatter på engelsk nu.... as is said, i'm looking for it quite long now and it seems like it's impossible to get them over here. maybe looking for them in sweden is an option. any help would be aappreciated! mycket tack och hälsningar från tyskland, benni



Svar på inlägget: Träpaneler till 91' Volvo 944



har träpaneler sitter i min bil, vet inte om ja vill sälja men va skulle du kunna ge? har de som sitter på häger och vänstersida om ratten. inte askkoppen eller inlägg i dörrarna.


hej och förlåt att jag svarar först nu. jag har kanske fået träinredningen...mycket tack. jag skriver pm i fall att jag ändå behöver dem.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka