Sportljuddämpare från Biltema?

Är det ngt skit att ha? Det finns så mkt blandade känslor ang dom. Kolla biltema.se/bil/styling/exteriört/Sportljuddämpare, black chrome är varianten jag tänk, är väldigt tacksam för snabba bra ärliga svar och tips! //Cizla



Svar på inlägget: Sportljuddämpare från Biltema?



Det e väl inte så poppis men det e inget fel med det kör på dom e ju billigare än andra!


billigt är ju inte alltid bra, vill inte behöva byta ut det om en månad igen.


har haft en biltema japs och en lite dyrare japs och jag märkte då ingen skillnad på någon av deras ljuddämpare har haft lite andra dämpare därifrån me och dom håller fortfarande och inte börjat rosta än heller


´Nej dom håller bra tänk bara på att svetsa fast dom mycket bättre än fästena man får med


tack för tipset! sambons farbror har verkstad så ska flörta lite med honom så kan han säkert fixa det på ngt bra vis.


har kollat mest på biltema och mekonomen. verkar vara lite same shit med några hundringars skillnad. känner inte för att lägga ner kanon mkt pengar på det, men det hade varit kul att ha den lite "häftigare"


Har kollat på Black crome varianten innan jag köpte en ifrån stylingbutiken, det ändo som skiljer är väl att den just du kolla på är rätt liten av sig alltså modelen. Inga speciellt stora tum, kan tänka mig att det är lättare att montera då. Annars är det väl typ samma sak, inte så mycket som kan skilja på en japs.


jag köpte min på ridetech.se skitbilligt annars, dom är ungefär likadana som på biltema fast har halva priset


Biltemas japs funkar skitbra. Har det på min.. Inte "tappat" finnish ännu. Köpte black chrome modellen.





Ljuddämpare ska gömmas väl, skitfult med synliga. Särskilt om dom sticker ut nån decimeter ....


håller med. är inte tanken att det ska sticka fram heller. vill bara få lite dovare ljud i bilen


asså?? ska kolla detta! tack för tipset!


det är mer bara en enkel billig lösning till mitt "super greja med bilen" behov. den ska säljas av tills nästa år så det känns onödigt att greja med den för mkt, men för övrigt håller jag med.


Förutom att de är jävligt dyra är de nog inge fel på dom.


Är en speciell känsla med japs tycker jag iaf. Jag köpte en modell som var blånad längst ut och lät dämparen sticka ut typ knappt en centimeter bak. tyckte det blev kalas fränt Sen att den låter som ett as rent ut sagt är en annan femma..


Min polare har den kolfiber/krom ljuddämparen från biltema på sin 740. Han har haft den i nån/några månader och det funkar hur bra som helst, ingen rost eller nåt och ger fint ljud. Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka