Rally/Race stolar, Border?

Hej Har ni något tips med vettiga stolar. Har köpt mig en ny bil med bur i men standard stolarna sitter kvar så ska byta ut dom. Har kikat på Hova.com Border stolar men vet inte hur man sitter i dom. Men dom verkar schyssta. Det skiljer 0.5cm i bredd där man sitter på Race och Wide Race modellen. Är det värt dom där extra 0.5cm för dom är ju lite dyrare också. Vill ju sitta still men ändå inte så man måste pressa ner sig i stolen. Eller har ni några andra vettiga stolar att rekomendera. Vet att Mekonomen säljer Sparco Sprint stolar för 2000:-/st. Men samma där hur sitter man i dom. Får man ont i ryggen efter man åkt i 15min?. Mvh, Jens



Svar på inlägget: Rally/Race stolar, Border?



Köpa stolar är som att köpa skor, man måste prova för att veta hur dom passar just dig. Mitt råd är att åka på utställning, mässa, eller tex en rallycrosstävling och fråga snällt om du på provsitta dom bilar som har stolar du är intresserad av.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka