Byte av Framlampor på en Golf V

Hej, jag undrar om det är någon som gjort det förr och har lust att dela med sig av den erfarenheten? Har nämligen fått mina nya framlampor nu, och vill gärna ha dom på så fort som möjligt. Lätt att byta? har ni någon hemsida, guide man kan följa så posta gärna! Tack på förhand Mvh Tommy



Svar på inlägget: Byte av Framlampor på en Golf V



Kom igen nu, lite hjälp


gissar att vw inte underlättat bytet på din generation. är det samma som på 4:an så får du lossa grillen (eller hur det nu funkar på den) och så sitter det skruvar där bakom, i framtill i hjulhusen samt i nedre delen av fronten som du lossar så du får bort hela fronten. Om det liknar 4:ans fäste för lamporna så har du två synliga ovanpå lamporna samt två under som är dolda av fronten. därför måste allt bort.


Jag har exakt samma design på min Audi :S Har VW använt sej utav samma metod i snart 20år? Bevisar det att den funkar kanske?


kan va så fast på golf 3an så kunde man lossa strålkastaren utan att ta bort fronten iaf. jippi


www.vwgolf.se ställ din fråga där också så kanske du får snabbare och bättre svar


Du måste loss med fronten... 2 av skruvarna kommer du åt under huven. 2 av skruvarna sitter under fronten. kollade i min Haynes Owner Workshoop Manual Golf V köp en du med är guld att ha /mvh soyd


Tack för tipset Soyd, var och köpte boken precis och Devil eyesen sitter på golfen ojoj


Hehe kanon, varsågod /mvh soyd





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka