Söker en rostskyddspray som har en skrovlig/ojämn finish

Letar efter en spray, svart skall den vara som ger ett resultat som kan liknas med ytan av ett grovt sandpapper eller dyligt. Skall spraya på plåt och det skall ha rostskyddande egenskaper. Vad finns för alternativ, bor i Göteborg och den skall användas på fredag. Är biltemas "body" spray av denna karaktär och framför allt är den OK?!?



Svar på inlägget: Söker en rostskyddspray som har en skrovlig/ojämn finish



Body är inget rostskydd alls. Ska du göra det riktigt så köper du epoxiprimer tex Hagmans CA primer, leta efter 11160 som är lösningsmedelsbaserad, nya 11170 är vattenbaserad och ska ersätta den gamla tyvärr. Sen kan du spruta body ovanpå det och eventuellt lacka/måla ovanpå bodyn också.


Jag köpte en variant på preem macken. kommer fan inte ihåg vad den hette bara Fråga personalen. Den funka iaf.


finns struktur färg att köpa hoss lackererare men det beror ju på vad du ska ha det till.


Jag skall spray bilen lite högre upp än man brukar, kanske 30-40% upp på dörrarna. Jag vill ha en "grov" svart färg..det skall vara en Spray färg. Plåten är iofs redan rostskyddad så den egenskapen kommer isof bara vara ett plus, med det är den svarta strukturen jag vill åt. Hoppas ni förstår


använd vanlig svart body kasta sen på lite blästersand mens den är blöt,så har du svart sandpappers finish ha ha





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka