Smakråd: Baklysen Volvo 740

Fått lite beslutsångest när det gäller at beställa nya bakljus till min nya 740. Bilen i fråga, som synes så är bakljusen inte i de bästa skicket. Antingen blir det vanliga ljusen: Eller så blir det med kromlisten: Och NEJ inga hovaljus eller 760 ljus kommer i närheten av denna fina orginalbil!



Svar på inlägget: Smakråd: Baklysen Volvo 740



kromlisten ofc ! :p


Jo det lutar lite åt det.


ska du ha krom så tycker jag du ska byta lister och handtag till de med krom.


Krom helt klart


Bästa vore om man fick tag i vita glas och köpte krom lysena. Någon måste börja tillverka vita glasen igen!!


man kan göra egna av lysrörsarmaturer har sett dom som gjort de till 740 baklysen


Krom, lätt Och som Ante_Xtreem sa..


jag tycker dom svarta


Kör på krom eftersom du har det på bilen redan





Han har nog redan köpt lysen ska ni se


Vart inte dumt heller Tycker att en dekorramp saknas dock


du ska prompt ha originallysen, men vill ändå ha vita blinkers? hur ska du ha det egentligen?


Det var 740 90 bakljusen med vit blinkers som jag hatar som jag syftade på att jag inte ville ha. Och för övrigt så har jag fått tag på "radicast baklysen"


du måste va en av de få promille i sverige som tycker de gamla bakljusen e snyggare än 90->


Haha, måhända. Men det är jag stolt över


Gamla goda klossbakljus är ju lite coolare än dom där "90 med vitblinkers"-bakljusen Ska ju helst vara originalbakljus också, lite bättre finish och livslängd skulle jag tro Istället för dekorramp som nästan aldrig stämmer överrens i kulör med bakljusen så kan du ju pimpa bilen med svart vinyldekor bakom regplåten där. Sitter oftast på Turbo/GLT16V/GLT-bilar annars Ska finnas att köpa sprojlans hos volvohandlarna.


Jo jag skulle köpa nya original ljus men fan det fanns ju bara till ena sidan med kormlisten Har funderat lite på de med vinylen, tycker det är mååånga gånger snyggare än dekorrampen.


Dom vita 90ljusen är dom fulaste man kan sätta på tycker jag. 760långa eller dom du har nu är klart snyggast.. Helst med ny reflexramp


Nu fick jag lite ny info och har lite frågor också Jag trodde det svarta var lackat, hur mycket går en sådan på då cirka? Sen så tänkte jag höra hur fasen du fått tag i vita glas till gamla lyktorna!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka