Mercedes 200E -88, sökes hjälp att hitta fälgar

Tjena! Har just köpt en mercedes 200E- 88 och skulle vilja hitta några snygga fälgar. Helst ska de vara 17-18 tum och insjunkna (Fälgen är insjunken så de blir en bred kant inåt). Får kosta runt 5000. Tacksam för all hjälp:)



Svar på inlägget: Mercedes 200E -88, sökes hjälp att hitta fälgar



Du kanske ska skriva eventuellt maxpris så är det lättare att ge förslag på fälgar. Sen förstår jag inte vad du menar med "insjunkna" ?


Har ändrat de på de ja skrev innan så de ska bli lättare.


För dom pengarna får man inte så mkt tyvärr. kolla tex http://www.gummihuset.se eller liknande. Annars är blocket.se ett vettigt alternativ då det gäller billigare fälgar.


kolla länken, http://www.statusfalgar.se/choose_rim.p . mp;m_s=384


jo, men fick reda på att ja fick lite mera att röra mig med så de kan nog bli nå dyrare, men är ute efter AMG fälgar, men de finns inte så många att få tag på


Varför inte bara Brabus VI kopior ? Dom passar riktigt bra och ligger runt 5300:- i 18" bland det snyggaste som finns till en 124


du ha ingen länk till dom? skulle kanske sitta ganska nice;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka