Reflexer vart ska jag sätta dom så det ser snyggt ut och vart man måste fästa på en e39 sedan?

hej har köpt bakljus från hova o satt på dom på min e39 ni ser bilder och jag fick även med reflexer som jag måste fästa för det ska kunna vara godkänt så nu undrar jag vart jag ska fästa dom så det ser snyggt ut o vart man måste fästa dom tacksam för svar / henrik



Svar på inlägget: Reflexer vart ska jag sätta dom så det ser snyggt ut och vart man måste fästa på en e39 sedan?



Vad är det för reflexer, stora? verkar ju inte kunna bli snyggt om du måste kladda dit reflexer också tyvärr.


jag vet men ett måste om de ska va lagliga... de är inte så jätte stora funderar på att sätta rakt nedanför men vill inte förstöra laken eller dyligt heller..


varför måste du ha reflexer? räcker det inte att ha färgade lampor så ljuset blir rätt färg? tycker det låter konstigt.


Det är lag på reflex.


det stod inne på hova och det är lag...


Fick me nå reflexer till min gamla Golfs lampor, sket i o sätta dit dom o den gick minsann igenom besiktningar och inge gnäll från någon. Fast vette tusan om de reflekterade eller inte när den inte var påslagen. Kan ju vara skönt att inte bli påkörd när den står parkerad Går dom inte o trycka på insidan av glase på nå vis då? Kanske e meckigt.


jag har inga reflexer på mina baklyktor och jag ser inga på din saab heller!? så vad är det för reflexer?? ska inte glaset vara reflekterande på nåt sätt isf?


får väl se hur det går när man väl ska besikta.. men nej jag tror tyvärr inte det går:( farrar inte varför de inte byggde in reflek direkt..


här får ni en bild som ni kan se hur de ser ut





Dom såg inte roliga ut, köp en rulle röd reflextejp och smäll på stötfångaren eller nått, biltema har lire reflexer dom å som kanske kan passa in?


får se hur jag gör..


Tittar du noga så ser du den röda reflexen på min SAAB. På din bil sitter reflexerna i dimljuset


skulle skita i att trycka dit dom visst fyller dom en funktion men dom är ju as fuuuula..


Tror inte det är någon fara att bli stoppad för det. Kört med klarglaslampor i över 5år på mina bmws UTAN reflextejpen man får med. Varit inne på bilprovning, flygande besiktning, vanliga poliskontroller utan något problem. Men klart, vill du vara laglig så finns det snyggare tejp du kan sätta under listen som inte är sådär bred.. Men tror inte du kommer få så mycket problem om du kör utan som sagt..


menar du mina?


tack då vet jag för vill ju inte få en ombes eller dyligt men skiter nog i de fula reflexerna ändå..


Nej inte din. För att vara på den säkra sidan så ha reflexer vid besiktningen, onödigt att chansa och få en ombesiktning för en sådan skitsak.


okej





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka