jag behöver byta ut min växelspaksknopp? hur måste jag göra? har en -98 2.0T

jag behöver byta ut min växelspaksknopp? hur måste jag göra? har en -98 2.0T



Svar på inlägget: jag behöver byta ut min växelspaksknopp? hur måste jag göra? har en -98 2.0T



finns flera trådar om detta! men iaf, den sitter som berget! ett sätt om du inte ska behålla växelspaksknoppen är om du lägger en regel mellan sätena och använder en kofot för att kunna pressa upp växelspaksknoppen....annars så ska där finns 3st "sprintar" undertill på knoppen där man ska trycka in något riktigt smalt som mini mejsel typ. sen ska man bara kunna dra upp knoppen lätt men jag försökte med de men lyckades inte.....men lycka till med bytet!


jaha ok jag vet men frågan är hur man ska göra? men om den går sönder det går väl att laga den ?


vet ej, men sök på forumet, läste i någon tråd där de var någon som fick av den hel.oftast så är dom limade vilket gör de omöjligt att få av den hel:(


jaha ok.. men tack för hjälpen ifa.. ska försöka fixa det på nåt sätt:D


Dra rakt upp sitter som h-vete du får typ ta i tills det luktar skit


Så stog det på ett annat forum: Lossa damasken nertill och dra sedan upp den så långt det går. Sen är det tre "clips" längst ner på knoppen som du ska böja ut och sedan dra neråt. När du har gjort detta är det bara att dra knoppen rakt upp.


ok:) men vad ska jag göra med lilla svarta skiten då?


jaha ok det känner jag igen.. men frågan är hur myk ja ska dra dom ut liksom? ja har provat lite men det måste vara nåt mellan det går ej att bara ta dom med händerna..men ska försöka igen och se hur det går.. tack för hjälpen ifa





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka