Ej E-märkta fram/baklampor

Ja, det är väl lika bra Tycker att det är jävligt fjolligt att allt ska vara så noga! Det är en helt annan sak när man kommer till t.ex. Italien.. Där är det ingen som bryr sig om hur bilarna ser ut



Svar på inlägget: Ej E-märkta fram/baklampor



E-märkningen är i princip ett E med en rund ring runt. Skulle en besiktningsman tvivla på tex ljusen och får syn på E-märkningen släpper han de nog rätt fort, så man kan klistra dit ett eget E-märke Tvivlar på att letar i stora "E-märkningskatalogen" efter just dina lampor. I Motala får man 2or för ev bristande säkerhet, inte för att en jävla lampa saknar ett E.


Är mer än bara E-märkning som gäller på ljusen hos SBP. Tex skall bakljusen även ha någon form av "reflex funktion/ramp" på glaset. Detta går även att kring gå med reflex extra monterat under ljusen om jag minns rätt. Dom smarta webshopparna för eftermarknadsdelar skriver även att dom avsäger sig ansvaret för deras delar används på allmän väg då dom räknas som "olagliga" osv.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka