Sportavgassystem till Saab 9-3 2.0t(2005)

Det "funkar" väl att ha enbart Aero bak men då måste isådana fall lackera resten av kjolpaketet också. Är du ute efter mer ljud eller vill du bara ha synligt utblås?



Svar på inlägget: Sportavgassystem till Saab 9-3 2.0t(2005)



Själva tanken jag har är att det ska se bra ut faktiskt.. Men ett ändrör påverkar inte ljud eller effekt någonting? Tänkte kolla runt lite med olika lackeringsfirmor men det lär väl inte vara så dyrt att lacka bakspoilern och resten av paketet?


Nej, ändröret gör ju bara ett annat utseende. Kostar inte många tusen att lacka ett kjolpaket, ring runt och kolla med olika lackerare, det kan skilja rejält mellan dem. Annars tycker jag du ska göra som -Rickard- skriver att kolla efter ett vector paket, ser precis likadant som dit men är redan lackat. Många byter ut sina vector kjolar mot Aero och säljer dem, kan komma över dem billigare än att lacka dina befintliga.


Jo men köper man ett vectorpaket är det väl inte säkert att det är exakt samma färg som bilen? Kan ju förändras lite beroende på hur långt bilen gått och hur gammal den är osv. Sedan är det väl inget uttag för ett ändrör i vectorkjolen? Eller tänkte ni att man köper ett vectorkit +aerokjol?


Jag menar att du köper att vector-kit istället för att lacka dit nuvarande. De ser precis likadana ut, men det kan bli billigare att köpa ett nytt kit än att lackera, jämnför innan! Det kan förekomma nyansskillnad visst, men om du lackerar ditt nuvarande kommer det också bli nyans skillnad, om din lack inte är i mycket bra skick.


Instämmer med allt som "Jimmu" säger här, bakkjolen är enkel att montera och demontera, lägg dig under och kika så ser du alt. åk till din saabverkstad och få ngt tips. Ett Aeropaket kostar dig i runda slängar 3200kr på SDCC och då har du lyft utseendet på din bil VÄLDIGT mycket. Nåt att fixa över vintern kanske? Sen har du ju STCS forum med dess säljesdel, där finns det en del till SS, b.la. har jag sett en del Aeroläppar på sistone. Mvh


Ring till skroten i trollhättan (sdcc) 0520-472625 som jag nämnt (dom har störst utbud) Nedanstående är direkt från deras hemsida Vector: Spoiler fram bak och sido kjolar i olika färger Pris: 500:-/del Aero:Bak spoiler både V6 o 4 Cyl, Kombi och Sedan/Cab Pris: 800:-/del Montera sedan enbart ett nytt ändrör om det bara är utseende som du är ute efter.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka