Vad kan man mer göra för att styla sin bil? (Honda Civic)

Funderar på att styla hondan mer, har tonat alla rutorna, japse? Fälgar ska inhandlas till hösten (om ingen sitter med några fina som passar ?) Kjolpaket, fast det kanske ser dumt ut? Vad mer kan jag göra med min honda? vill ej sänka den dock! Funderar på att sätta lite olika dioder på insidan å sportluftfilter. vad mer finns?



Svar på inlägget: Vad kan man mer göra för att styla sin bil? (Honda Civic)



du "pimpar" väl till bilen hur du själv vill ha det, frågar du andra så kanske det inte blir som du vill... men det går ju alltid att se lite vad andra hittat på...


aa, men har fått totalt hjärnstopp! Har planer när ekonomi tillåter de att lacka den å kjolpaket. men måste finnas ngt annat med!:o


Ett tips är att plocka bort japsdämparen och sätta dit den lite seriösare... ser ut som att den sticker ut en j*vla bit... bara sånna småsaker gör en hel del. Dioder tycker jag brukar se lite "tattigt" ut, och ett sprotluftfilter är ingen styling utan är en "trimmgrej" som bara funkar om du har en trimmad bil... oavsett vad det står att ett sportluftfilter ska ge i "hk" så ger det på en original bil ca 0hk, eller kanske t.o.m tappar effekt... du kan dock få lite snabbare "respons".. Efter egen erfarenhet så hade jag hoppat filtret då det inte smakar vad det kostar... samt att din LMM kan gå sönder... varför vill du inte sänka? för om du väljer att sänka så kan du få ett stuk folk brukar kalla "JDM" och det är väl lite som tyskstuk, där man låter bilen vara relativt original och sen sätter du på ett par "relativt" små, men breda(bred kant) fälgar och sänker bilen som fan... det får bilen att bli väldigt snygg, utan att framstå som någon töntig f&f wannabe... och dessutom borde det inte kosta så mycket men jag låter det vara osagt här är ett exempel på hur det kan se ut... http://www.garaget.org/?car=105529


fälgar, andra baklysen och framlysen, bodykit, japs, toning, blå belysning i mätarhuset, puts i motorrummet, grym jävla puts på lacken osv


Oroa dig inte, Japsen sitter rätt nu hahah.. sen att jag inte gör JDM, är att jag hatar TYSKStukj så jäävl*a mkt...


Laga rosten? Ser ut att vara rost på typ bakluckan...yay. Sen, polera polera polera så den får nån glans. Byt till vita blinkers, klarglaslampor fram om det finns till den (vet ej). Hoppa japsdämpare, dioder och LED lampor, sportluftfilter (anser jag) Lacka listerna i bilens färg? Tycker den gott kan sänkas, behöver ju inte va nå bonnsänkning för de.


Sänk den och ställ dig och börja polera den. I mina ögon kan man styla en bil hur mkt man vill men om man inte har puts på sakerna..ja då kan man lika gärna lägga ner! eller börja om på ngt annat.


Fixa rosten, nya fälgar och en ny huv ;p. Behöver du hjälp säg till


Som nämts tidigare så ser dämparen ut att vara dittejpad på en pisskvart. Rostlaga är ju ett annat HETT tips. Och kasta på ett sportluftfilter, varför? Det ser ju ut som satan i maskin! Börja med att tvätta bilen nogsamt, kanske lämna in på rekond efter du åtgärdat rosten?





Tack för normala tips! Mortalis - Bilen ska in på rostlagning i slutet av månaden då det finns rost på bakluckan å någon dörr, därefter ska den in på Polering å motortvätt!!! Bjork - Det kommer säkert komma på några 16-17"s fälgar, å då vill jag inte ha en bil som ligger å slickar märken eller slår i! Puppe - Då langar du pengarna va? Tezner - Japsen är fixad, å det kommer komma mer bilder på de! å den ska in på polering å motortvätt! Tack för alla tips!


Varför skulle bilen behöva "slicka märken eller slå i"? Det kallas stenhårda coilovers så har du inte det bekymret. Komforten får lida, men ja, kompromisser små Skippa 16-17" fälgar. Få ner bilen duktigt och smäll dit 13-14" som är snuskbreda och kör tyskstukat. Eller nej, juste, du gillade inte sånt =/ Varför hatar du tyskstuk btw? Has it hurt you in any way?


Hahah, hatar stilen bara .. Men tyska bilar har jag inte anti emot. Gillar inte meega breda däck å lååååågt! Men, har planer på att sänka den lite till 60/40?


Flyttar till utseende & styling. Det mesta är väl sagt redan men man kommer faktiskt väldigt långt på sänkning, fälgar, tonade baklampor (och framlampor om du vågar toningsfilm finns på abenum.com), vita blinkers och en bra puts på bilen. Har du mer pengar över så varför inte en läpp till bakkjolen, takvinge, lackade lister och dörrhandtag. hmm, det jag räknat upp är ganska exakt receptet jag gjort/ska göra på Vectran Det går att hålla budgeten nere.


Kolla på "Fast and the furious"


Om du inte ser själv vad som kan göras med en org bil så tycker jag att du ska fortsätta köra runt i den som den är.!


Går ju även att ta bort alla emblem, lacka ned/ta bort listerna, lite styling iaf när inte budgetten tillåter för större modifieringar


Nya fälgar och en sänkning gör mycket. Fixa japsdämparen för allt i världen också.


MEEEn Japsen är FIXAD! hahahahah


Såg din bil på bilddagboken. Men köp ställbara coilovers, så kan du välja hur hög eller låg den ska vara.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka