Styla en Peuegot 205 gti-89

Ja, ja skulle vilja ha lite tips på hur man kan styla en sådan, är lite ny med sånt här:P



Svar på inlägget: Styla en Peuegot 205 gti-89



Har så svårt för sånna här trådar.! Om man inte har en enda ide om hur man ska styla sin bil eller hur man gör.! STYLA INTE BILEN.! Och om man nu vill få inspiration m.m, sök runt, googla eller vad som helst, istället för att lägga ut en tråd om vad och hur man ska göra.! sök på garaget här, finns säker massa fina 205or som du kan skicka ett p.m till ägarna och få tips.! Va lite kreativ istället för att fråga andra hur du ska styla DIN egna bil.!


Tycker inte man ska styla den ett dugg. Mycket finare original. Fin lack, schysta fälgar osv.. håll den i topp skick Men såklart man får göra hur man vill. Bara min åsikt..


Håller med ! En enda modd behövs det. Bort med dom gräsliga orangea fram blinkerglasen. Byt dom till vitt. Schyssta fälgar, Sänkning & fin puts på lacken





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka