Hjälp angående montering av LEDs

Nu är det så att jag har inhandlat lite leds från blueride, bl a Ett Undercar UFO kit, ett litet paket med 4 st ensamma leds, och 2 st 9" ledrör. Nu till min fråga. Jag vill koppla de 2 9" ledrören in i bilen, vid mina fötter, MEN de har anslutning till cigguttaget, alltså i slutet av sladden som röret sitter på, är bara en tjock sladd så innuti den finns antagligen en röd och en svart sladd, så sitter det en hane för cigguttaget till bilen. Det jag inte vill är att ha det inkopplat via cigguttaget, vill ha den lite snyggt som de flesta och koppla till batteriet på bilen. Men mitt problem är då att på ciggknoppen på sladden så finns det en knapp som man kan reglera hur snabbt man vill att det ska blinka m.m, vet någon hur jag kan få med det men ändå koppla till batteriet? Bör man även köpa en säkring för de små ensamma ledsen jag har för de ska kopplas till batteriet de med? Är väldigt rookie så helst så grundliga förklaringar så möjligt . / Mvh K



Svar på inlägget: Hjälp angående montering av LEDs



Det su ska tänka på är att allt du kopplar direkt till batteriet är alltid på. dra in en +kabel från batteriet sm du sätter en säkring på så nära batteriet du kan. sedan sätter du en strömbrytare lite snyggt på den kabeln om du vill att allt ska lysa samtidigt annars kan du koppla vdare från den med en strömbrytare till varje grej eller par eler hur du vill... jord punkten har du alltid nånstans hela karossen är jordad. hur du ska göra med dina rör med cigg plugg... ta isär och se om du kan göra någt snyggt. annars vet jag inte.


Okej tack, Har iallafall fixat de små ledsen, så de sitter fint i grillen, på en kompis bil, blev inte min. Kom på att leds utanför bilen inte är så fint . Imorgon blir det till att fixa rören i bilen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka