BMW (M) Emblem & AC Schnitzer emblem

Hej, Har kollat runt på blocket, tradera osv. Men M emblem och AC Schnitzer emblem är svåra att hitta. Det jag söker är emblem till bakluckan på en bmw 330ci E46. Om någon vet nån bra hemsida eller dylikt skulle uppskattas Tack på förhand Alex



Svar på inlägget: BMW (M) Emblem & AC Schnitzer emblem



Inte för att vara sådan men... bilen går inte fortare med ett M-emblem. Enligt mitt tycke är det smaklöst och barnsligt att sätta på ett märke som antyder att bilen är trimmad och går som fan om den inte gör det...


ebay finns det mängder men kladda inte ner bilen...ha den clean istället!


Kanske beror på att den är M stylad som han vill ha det? Ac schnitzer stylad vad vet jag? är ju faktiskt inte bara motor prestanda som M står för.


Här får du en länk: http://www.schmiedmann.se/Search.aspx?q=Schnitzer Hoppas det är det du söker! Lycka till!


Enbart M-emblem är ju utrustningen i bilen, Men däremot M3 på en 330 blir fel, lätt som en plätt o se att den inte är en M3 ändå o då blir det ju bara pinsamt.


haha, nej jag vet! tänker inte slänga på ett M3 emblem på min 330, jag vill ha bilen så clean och orginal som möjligt. Förutom AC Schnizer paket då som jag gillar! Vet inte om jag enbart ska ha ett M på höger sidan av luckan eller bara AC Schnizer. Blir för mycket kladd och klet med båda två tror jag. Vad tycker ni? Har tatt bort 330ci emblemet. Tack för svaren /Alex


inte för att det bevarar frågan men ta bort alla emblem öht utom BMW-märket, klart snyggast imo...


inga emblem, bara bmw i mitten


skippa M-emblemet. Hade sagt AC Schnitzer emblemet men de jag såg va smaklösa. Antingen clean eller möjligtvis AC är mitt tips!





ahh har funderat lite och är på jakt efter ett Ac Schnizer emblem i krom/svart riktigt snyggt, blir nog riktigt bra om jag bara hittar ett, slänger upp en bild då tack för svaren och tipsen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka