Dotz Roadster black bilder

Jag undrar om någon har Dotz Roadster black? Som kan lägga upp bilder. Skulle vilja se hur de ser ut på en bil och med däck på hur de blir med den svart polerade kant. Så de inte se ut som man har 60 profil. Nar kanten är svart? Tacksam för svar och bilder. Johan



Svar på inlägget: Dotz Roadster black bilder



testat söka på google ?


Köp inte dom , dålig kvalite färgen håller inte


håller sök på google istället för att ta upp massa onödig server platts för G.org


jag gjorde en snabb sökning på google och hittade inte många bilder på "black", vanliga roadster finns det ju bilder i drivor av. Men denna hittade jag, vilket jag tror är rätt fälgar, i 20 tum.


Jisses, det var snygg Volvo det där SoL: Hittade du denna bilden på Google ? jag hittade den inte ! Åter till fälgarna, den svarta färgen som sitter på fälgkanten är TUNN ! Både jag och en till jag känner med dessa fälgarna har detta problem. Minsta stenskott får färgen att försvinna, trodde första att det var glitter med det var det INTE ! Själv funderar jag på att lacka om i en annan färg... Dålig kvalle på färgen på annars härliga fälgar.


ja jag hittade den på google, men nu när jag satt och sökte så kunde jag inte hitta den, skumt. men jag kommer inte ihåg exakt vad jag sökte på heller,





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka