Fästa Addon sidokjolarna?

Hejsan Har ett problem med addon sidokjolarna på min 740... Kjolen har börjat vikas ut på sidan vid bakdäcket ( framför bakdäcket) Hur skall jag göra fästa om hela eller bara limma dit de som vikits ut kanske är svårt att få det att fästa? Och vad ska man limma/fästa med & vart finns det att köpa? Mvh



Svar på inlägget: Fästa Addon sidokjolarna?



Limmade dit mina med pl400, hittade dem på en vanlig färgaffär. Sitter riktigt bra! Kanske går att få dit dem om du försöker få i lim där det lossnat. Hur sitter den nu? Kanske lika bra att ta bort hela och göra om?


Jo ca 10cm har vikits utåt så det har blivit en böj kan ju testa att limma fast annars får man väl göra om hela.. Tack för hjälpen!! Mvh


Du får gärna visa en bild! Borde ju gå om du limmar emellan och sen trycker tills det fastnar, beror på hur det ser ut förstås.


personligen skulle jag riva loss hela och limma om hela så slipper man att det kan lossa i framkant senare!


Så här ser det ut i dagsläget skruven skall bytas till en rostfri!


Hmm, kan ju bli svårt att få ner lim där utan att du måste pilla bort resterna sen. Jag skulle nog göra om allt från början Då slipper man oroa sig när man kör sen.


Ska sitta clips där skruven är egentligen, men jag skulle som sagts tidigare ta bort hela och limma om.


Okej clips vart får man tag i dessa då? satt en skruv när jag köpte bilen


Kan finnas på volvo om man har tur. Ser iaf ut såhär:





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka