Omlackning av Volvo S40

Det tror du att man inte får 30000kr för bilen, får du väl tro om du vill men du ska inte försöka övertala mig för jag vet ju vad bilen är värd. Jag säger som bilhandlaren sa att det är många som vill ha bilen då den inte har gått så långt och den är väldigt bensinsnål för att vara en så pass stor bil. Du kan ju ta dig en titt på http://www.blocket.se/ostergotland/Volv . 14&w=3 du kan ju även titta på denna http://www.blocket.se/sodermanland/Volv . 14&w=3 Du kan ju även använda sök funktionen på blocket och se vad en Volvo S40 som har gått under 8000 mil går för.



Svar på inlägget: Omlackning av Volvo S40



Stirra er inte blinda på modell och årtal, bilen har bara gått 7000mil och har volvos egna 2,0 istället för mitsubishi motorerna, hade hellre betalt 30 för en fin 96:a med 7k på mätaren än en svart 1,8 med 20.000 mil! klart att s40in har rasat i pris, men de finns de som värdesätter en välskött lågmilare.


man får väldigt mycke bil för 30k och jag skulle inte köpa förstamodellen av x40 då både motorer och lådor hade problem i dom tidiga modellerna sen är nått aldrig mer värt än vad en köpare är villig att betala..


det verkar ju som att du ska lackera den sen sälja den om man läser igenom hela tråden....för fan vill hon lackera den laserblå så lackera den laserblå. e hon nöjd med bilen så bara tuta och kör 20000 mil till för det håller den till om den servas rätt. det man vill göra med sin bil ska man göra annars e de inte roligt att ha bil


Fick 27 500kr för min V40 2.0 -97a av försäkringsbolaget när dom köpte ut mig efter en påkörning. Ska ju vara marknadsmässiga priser. Min hade gått 20k mil också och var inte direkt dunder fräsch. Fast inte skabbig heller. Kanske inte helt omöjligt att han kan få 30k. Sen vet inte jag om en V40 är värd mer än en S40??


Återigen...det är en 13 år gammal bil, vilket gör att du får många andra bilar för 30000 som är yngre, även om den gått lite så är lacken gammal. För att det finns tjugo bilar på Blocket som ligger ute för 50 000 så betyder det inte att bilarna är värda 50 000, snarare att de inte blir av me dem. Ta ett bra exempel är Golf R32 av MkIV modellen, där tror folk att de kan få 130-160 000 för en normalt sliten bil, medan alla värderare säger 100-120 för liknande objekt. Här är det ett felaktigt riktpris som försäljarna tydligen går efter, de använder samma försäljningspris som för några år bakåt...bara för att alla andra har de. Sedan är det ju alltid så att prut räknas med på Blocket...så lägger man ut en bil för 50 kan man nästan räkna med att man får nöja sig med bud på 35-40... Dessa bilar ligger inne på blocket läääänge och kommer titt som tätt tillbaka med samma priser. Betyder alltså inte att bara för det finns många med ett pris, att de får det. Och fortfarande, tror du, som bilhandlare, att du skulle få en bils värde i princip fördubblat, denna S40 då, med en ny lack? Dvs att folk gladeligen betalar runt 50-60 000 för en 13-14 år gammal bil, utan turbo, när det finns så mycket annat att välja på? För vad jag förstår, så vill trådskaparen även veta om det "lönar sig" med att lackera om bilen. PS. De bilar du länkar till har legat ute 1 resp 2 månader utan försäljning. Verkar vara bra prissatta?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka