Vilken storlek på fälgarna?

Tja! Då tankarna börjat dra sig mot ett sett med ny fälgar så undrar jag. vilken storlek har du? funderar på 18" eller 19" men kan inte bestämma mig, vad är din åsikt om fälgarnas storlek? dvs utseende, komfort mm, mvh Pål



Svar på inlägget: Vilken storlek på fälgarna?



Beror på helt vilken bil de ska sitta på Vad har du för åk?


har en Fiat bravo t-jet sport (07a)


ev. 17 max 18


Allt beor lite på vad för fälgmodell du väljer. Tex så kan en 19" fälg se ut som en 18" och tvärt om. Komforten är ju bättre med 18", då man oftast får lite mera höjd på gummit. Det är oftast snyggare med 19", men då din bil inte är den största, så kan det enbart se väldigt fel ut oxå. Det är inte alltid att störst är snyggast, ska ju passa in och få en helhet oxå.


Asså, det är ju min åsikt men jag tycker fan inte de är någon skillnad i komfort på 35, 40 lr 45 profil. Skillnaden är priset.


okej så de skulle kanske se snyggare ut med ett par 18 på den. men det sitter 17 som original och skillnaden på 17 o 18 kanske inte märks?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka