LED lampor... nåt fel lite hjälp

Har är mit problem har skaffat LED lexus lampor till bilen HS fungera som det ska men VS fungera inte till 100% När jag bromsar så slacks halvljusen och tänds broms ljusen Nåt förslag av någon? kan jag programera om eller dra om nåt så det fungera som den andra sidan HS tänds bromsljus och halvljus starkare nån som kan hjälper eller PM vart jag kan vänder för hjälp av nåt som kan bilelektrisk grejer en kort film http://s30.photobucket.com/albums/c338/ . V04575.flv Visste inte vilken tråd det ska in på så jag för mest svar eller mer hjälp Så moderator radera den har eller den andra



Svar på inlägget: LED lampor... nåt fel lite hjälp



den har (den underst råden) har 3 blå och 1 svart (som delas i 3) ut ur lådan och de då driva 4 led lampor var. kan jag kopplar om så de driva 8 var?


Nu vet jag inget om just led. Men jag hade precis och exakt samma fel som dig när jag bromsade. Jag bytte lampa (Dock har jag inte led) och då fungerade det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka