Vilken storlek ska jag köpa på emblemen? Saab 9-3 OG

Hej! Jag undrar om det stämmer att man ska beställa ett märke som är 68mm i diameter till bagageluckan och det som sitter på huven ska vara 50 mm i diameter? Jag vill ha svarta emblem men inte speedparts emblem där det står "faster than you..." Jag har hittat den här sidan www.eu-decals.com. (http://www.eu-decals.com/index.php?act= . p;catId=52) Där finns 2 märken som passar mig. Jag vill inte ha det svarta som det står AERO på men de andra 2 är intressanta. Ska jag ha 50mm till motorhuven och det som står beskrivet såhär :"63.5/2.50inc. BLACK SAAB Hood badge 3D decal" på bagageluckan??? Hoppas ni kan göra mig klokare!! Och kankse har ni andra tips var jag kan få tag på svarta saabmärken? Ge exempel på både klistermärket som det exemplet jag visade och riktiga emblem med piggar om det finns! Mvh// Jocke



Svar på inlägget: Vilken storlek ska jag köpa på emblemen? Saab 9-3 OG



På ebay fanns det en hel del svarta märken också. Men hur vet jag om det är emblem med piggar eller klistermärken som jag sätter över det gamla slitna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka