Xenon look?

Hallo vill pigga up min prelude lite på ett billigare sätt då ekonomin inte räcker till förtillfäligt så tänkte köpa mig ett par lampor till halvljuset som påminner om xenon vit ljus och kom fram till dom här. någon som vet om dessa lampor ger ifrån sig den där "xenonlooken" eller inte? http://www.blueride.se/philips-blue-vis . Path=29_55 http://www.blueride.se/glodlampor-super . Path=29_55 Tack på förhand!! //jocke



Svar på inlägget: Xenon look?



Hur just dom där är kan jag tyvärr inte svara på men jag har själv testat Biltemas så kallade "xenon-lookalike-lampor" i dimljusen och dom var helt värdelösa! Jämförde med original halogenlampor och det skiljde nästan ingenting, absolut inte värt 110kr.


www.vvme.com - xenon inkl frakt för under 500 spän med dagens dollarkurs, är inte det bättre än 300+ frakt för halogen?


jag tyckte att vvme va bra fram tills att ja såg att de började sälja tatueringsmaskiner.. verkar va en sån där allt i allo butik "mini market"


vad spelar det för roll? bra grejer som funkar. har kört med mitt kit i 1,5 år, polare likaså. Ska beställa ett set till snart...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka