Polisljus! (Var kan man köpa ljusramp?)

Är det någon som kan tipsa mig vart man kan få tag på en lämplig ljusramp till en polisbil? Röd, blå orange har ingen större betydelse. För alla ställen jag har hittat säljer inte till privatpersoner. Så vet ni något som jag inte vet så snälla, skriv! Eller om man kan på något sätt kan snickra ihop en egen med flera "mindre" lampor? Jag vet att det finns vanliga saftblandare på hobbex/teknikmagasinet etc, men de är helt fel. Lite för mycket 80-tals stuk på dom



Svar på inlägget: Polisljus! (Var kan man köpa ljusramp?)



Här har du massor med länkar...: http://www.maskinnet.se/maskinnet/kateg . php?aid=97 Tänk bara på att sheriffen blir helt rabiat om du har blinkande blått sken.


www.raidopower.com


Är inne på att köpa dom, men dom ser bara så små ut :S


kollar du på denna http://www.raidopower.se/Shop/Index.php?sArtModelId= så är det nog som du säger, dom är små. Nåt som bara väger ett kilo kan inte vara stort Mvh Tommy


andro_badia på g.org har grejer från dem på sin bil. han ställde ut i scf i helgen


andro_badia, blev de verkligen rätt? =S


Swedol?


Polisen själva använder Standby och Vista. Men som sagt, kan bli lite tufft att köpa loss...


http://www.projectresponder.com/police-lights.htm Finns här också annars. Sök på Police lightbar på google kommer det fram en del.





Han heter Galic_Andro här på garaget..


Tänkte väll de^^





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka