volvo 850 Adapterkabel till den nya modellens lyktor!!

hej! hade tänkt köpa nya stylade lyktor till bilen det är en volvo 850 (Röd) märkte just att de vanliga kablaget inte passar till de nya stylade lyktorna de är andra uttag helt enkelt men det jag hade tänkt höra aär om någon vet vart man kan få tag i en adapter kabel till denna modell eller om man måste koppla om själv?? skulle uppskatta svar!! tack på förhand!! Rubriken redigerad // moderator



Svar på inlägget: volvo 850 Adapterkabel till den nya modellens lyktor!!



Här nåt som jag och en annan kille satte ihop en gång i tiden,kan nog komma till hjälp. http://forum.svenska85x70klubben.se/vie . php?t=1662


jodu det var ju en hel del fakta där som kan vara bra att veta tack på förhand:) vet du om de kanske finns att köpa någon adapterkabel på volvo eller något annat ställe kanske?


Nja vad jag vet finns det ingen adapter-kabel,utan man får isåfall göra en sådan själv. Jag köpte kontakterna och stiften och kopplade om mitt själv på min.


okej tack för all info iallafall:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka