Bästa färgen att rolla på bil?

hallå. tänke lägga på en ny "lack" på min vita 740. tycker färgen är lite tråkig. tänkte göra den enkla och billiga metoden innan jag byter kaross. frågan är vilken färg som är relattivt lätt att rolla på en bil. dock inte mattsvart. någon färg att rekomendera?



Svar på inlägget: Bästa färgen att rolla på bil?



menar du färg eller färgsort? Vi rollade tjejens (HellBell på Garaget) bil med nordsjös Metallfärg funkade hur bra som helst. angående färg så kan du ta vilken som. vi målade ljus rosa och ändå räckte det med en påstrykning för att det skulle täcka


snälla rolla den bara inte i rosa....


hehe njäe rosa kommer den inte bli. funderar på en mörkgrå / mörkblå / blanksvart


idag kan man ganska lätt byta färg på din bil genom att tapetsera hela bilen med folie.Den skyddar din lack, och du kan när som helst byta den.Titta här-"www.xxldesign.se"


rolla va de


Och eftersom att du skriver i en tråd om rollning antar jag att du vill påvisa att det inte är dyrare? Bra, då tar jag ett kit direkt!


rolla som gäller.. någon som vet vart kan kan köpa mörkgrå Blank?


Lånar tråden lite om det är okej? Jag undrar om det blir blankt om man rollar på blank färg eller blir det lite matt ändå? Och blir det snyggt om rollar på blank färg..Sen hur mycket behöver man slipa ner innan man lägger på färgen? Lite funderingar då jag ska lacka om min men vet ej om jag ska köpa en spruta och försöka ge mig på det eller rolla.


Blankt blir det. Dock är jag säker på att man får mycket mer apelsinsn i lacken om man rollar (som ytan på en apelsin) Men bara att våtslipa och polera





Okeej Tack för svaret.


någon som kan ge exempel på färger på rollade bilar. dock inte äckliga mattsvarta





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka