Snabbt svar önskas ang slipgrund.

hej. ska ut och lägga slipgrunden om ett litet tag, slipgrunden är av märket Tecnos och undrar hur länge lång tid jag ska vänta mellan varven, va ni föredrar för rums temp? har slang som är ca 7 meter lång och vatten avskiljare mellan kompressor och slangen, vilket tryck är att föredra, (biltema överliggande kopp och 1.7 munstycke) väldigt tacksam att få svar snarast Mvh:)



Svar på inlägget: Snabbt svar önskas ang slipgrund.



Du ser när slipgrunden börjar torka kanske 5-10min, "vanlig" rums tepm är det kallare så härdar det ju bara saktare. Tryck vet jag däremot inte. Angående munstycke så brukar det stå på burken men 1,5-1,7 bör nog funka bra. Mvh Micke


Jag skulle lagt mig på 3.5 bar, haft minst 20 grader och lagt på ett lager. Slipgrund täcker bra så de är bara duscha på. Om man vill va på säkra sidan kan man dimma på ett tunt tunt lager först låta de torka i 10 min och sen blåsa över.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka