Billig Dip/gummifärg

jag kikade runt lite angående dip spray, och hittade på fastcar tuning svart dip burk för billiga 139:-. Man kan nog inte få tag på så mycket billigare antar jag eller? Men är det nån som har testat denna och vet om det funkar bra som andra? I så fall får ni gärna höra av er här med tips...... http://fastcar.se/index.php?id_product= . er=productSvar på inlägget: Billig Dip/gummifärghttp://www.mattsvart.se/store Här har du för 99kr Dessa har jag kört med på mina fälgar- 6lager och det blev kanon, har haft det i 3månader nu


Hur står den sig i jämförelse mot "den riktiga" plastidippen? För det priset ar jäkligt bra! Jag beställde några burkar, ska bli intressant att testa!


Hur stora fälgar har du sprayat och hur mycket gick det åt?


Man brukar väl säga 4 burkar till 4 st 18". mindre fälgar räcker tydligen med 3 burkar, brukar stå så på de sidor som säljer produkterna.


Ngn som provat dippen för.99:-från mattsvart.se?


Som jag skrev tidigare kör jag med den dippen på mina fälgar. det gick åt 3burkar på 4st 16"fälgar (6 lager)


Jag skall nog testa dom där burkarna, la du på tunna lager åt gången då? La du på innsidan på fälgbanan oxå eller mer det som synns bara ekrarna och sånt?


Mattsvart.se rekommenderas.. färgerna är för det mesta samma men i olika burkar


Såg det,ville bara ha ngn mer kommentar.Kommer beställa några burkar,tack för tipset!

Mina är påväg hem.. skriver när jag testat!


Nice! Ska också prova! MVH / Martie


Hur är deras färg när man tänker på att täcka en hel bil? För på en fälg kan ju färgen lätt bli concentrerad och se bättre ut än på en större yta tänker jag.


Tunna lager och bara "Ekrarna"


Okej då skall jag testa jag me


Försökt beställa från Mattsvart.se,men det funkar ju inte.Går inte o komma åt varukorgen.Ngn som lyckas?


Biltema säljer också något som kallas gummifärg, Använde på mina fälgar för cirka 6 månader sen innan vintern kom. och det har hållit tills idag. Länk: http://biltema.se/sv/Bilvard/Farg-och-L . farg-3654/


iof halva priset på mattsvart.se


Jo,men priset gäller ju inte,så länge det inte går o beställa..Har skrivit till dom men inget svar.Är det en seriös firma,eller ett par kartonger grejor i föräldrarnas garage?..


Jag beställde 4 burkar vit innan idag och då va det inga problem

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka