Hajfena (tveksam)

Hejsan Köpt en hajfena som jag funderat på att sätta på min 740 men osäker Tycker det ser rätt snyggt ut men är det lätt att få bort när den väl sitter om man ångrar sig? Dålig bild dock.. ska sitta längre bak



Svar på inlägget: Hajfena (tveksam)



Ska du ha en hajfena så ska du ha denna sorten: http://shop.eject.se/RaceSport/images/NGPS300.jpg , snygg tkr jag, lite mer avlång modell och inte så hög Den säljs av Bilbröderna: http://www.bilbroderna.se/antenner.htm


Jag hade skippat fenan.


de e ju snyggt me fena


Ska du har den på så tycker jag att du skulle lacka den i samma färg som bilen


hoppa över den, passar inte ihop med bilen


Det där är en dummy


Aha, men vad är de för skilnad då?


Tja ^^ Nu sitter den där och de blev rätt bra


inte hajfena på en 740...





Håller med, passar inte alls med formerna på resten av bilen.


Asså så fort denna söta lilla tjej kommer på nått till sin bil äre en jävla massa neggon som bara klagar, samma när hon fundera på devil eyes... Va fan hon får la göra vad hon vill med sin bil och det hon tycker är snyggt ska hon ha... Alla har vi olika smaker, jag menar det finns ju folk som tycker Saab är nått att åka! *mohahaha* Kör på tjejen, jag diggar din bil och dina idéer!


varför då fråga vad andra tycker om de inte får tycka som de vill utan bara ska sympatitycka och säga att det är jättefint fast det ser ut som skit?


Hon får göra hur hon vill. men hon frågar ju. och jag tycker de är skitfult att sätta en rundad hajfena på en jäkligt kantig bil.


Hon frågade om råd, vi delade bara med oss av våra åsikter Klart att alla får tycka som dom vill, själv bygger jag min bil som jag vill ha den, för det är ju jag som ska köra den. Jag delade bara med mig av min åsikt, inget annat.


Jag tycker inte hajfenor e snygga på någon bil. Men folk får göra vad dom vill med sina bilar, det e de bilstyling handlar om. Inte att göra som alla andra och vad dom tycker. Man kan ge råd om vad man själv tycker e snyggt men i slutändan e det ägaren som bestämmer. Ibland kan de va kul att göra något fult bara för man vet att det kan störa folk. Det e inte bilarna som likar varann som får uppmärksamheten, det e den som sticker ut som folk kollar på och pratar om.


det har du rätt i ... På NYARE bilar ja.. men inte 740


Fenan är dock inte rundad utan så kantig som den kan bli


håller med dej.. hon är söt och bilen är oxå snygg men om hon frågar vad andra tycker. tycker jag att man bör tåla sanningen från andra


Ska jäklas lite extra med er med en ny bild klart ni får tycka som ni vill !!!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka