Ford Focus Anegel Eyes adaptor?

Tjena! Köpte innan i veckan Angel Eyes till bilen. När jag idag skulle montera grejorna så märker jag att orginalsladdarna från bilen icke passar med den nya dosan som det skall in i. Känns lite som att jag fått till fel årsmodell även om denna verisonen skulle täcka 98-04, och min är 04. Hur skall jag fixa detta? Kan man köpa någon adaptor som gör att jag kan få ihop det ändå, eller kan man lämna in det och få dosan utbytt? Var kan man göra det i så fall och vad kan det kosta? Mvh Uffe



Svar på inlägget: Ford Focus Anegel Eyes adaptor?



Hur ser kontakterna ut? Är det flatstiftsstorlek så fixar du det själv mellan kontaktdon och strålkastare med några kabelstumpar och kabelskor för en spottstyver.


Hade samma problem. Skillnaden var att strålkastaren var halogen och bilen var utrustad med Xenon. Så fick göra en egen kontakt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka