Vart kopplar jag mätare?

Volt Laddtryck Vattentemp vart och hur kopplar jag dessa?? inte bara vart i motorn utan vilken sladd går till vilket ställe??



Svar på inlägget: Vart kopplar jag mätare?



du får med beskrivning när du köper mätarna ?


volt till batteri så klart... laddtryck tar du från vacum slangen men en T-koppling Vatten tämpen sätter du väll där orginalet sitter ?? Är det traktorn do ska sätta laddtryck på ?? haha (skojja)


volt kopplar man på ciggutaget så den går igång när man vrider på tändingen dvs röd+ till cigg+ sen svart jord vilken plåtbit som helst den jordar på.. iof alla mätare kan ta ström där ifrån sen kopplar du bara givarna där de ska va dvs laddtrycks givaren till nånstans på insuget så den får trycket sen vatten i en av kylarslangarna simpelt=D


Har inte inhandlat mätare än, utan vill bara vara på säkra sidan så jag inte köper på mig någe jag inte kan! alltid bättre att vara på säkra sidan!


Hehe, njaa, traktorn har redan så jävla många mätare så gud vet inte vad:P okej, jag måste säga att jag förstod inte så mycket, men jag tror nog jag har lite bakgrund för att kunna filura lite


Hehe okej , de lät oxå som en bra ide:) Men simpelt vet jag inte^^


så jag kopplat de på min bil dock kör jag bara volt och laddtryck.. första gången kan jag hålla med om man fick lite huvvärk men de är enklare än man tror .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka