Går de å fräscha upp lyktorna fram

Jaahtjena IGEn:D tänkte höra om nån har nå bra tips och om de går att typ "slipa" framlyktorna på bilen..med typ nå våtslippapper...de har alltså börja bli nå stenskott på de..inga grova. (dessa har ja inte tänkt att dom ska försvinna helt men.) sen har de blivit som lite blästrat..går det att typ slipa på nå sätt så de blir fräschare?



Svar på inlägget: Går de å fräscha upp lyktorna fram



Du kanske kan köpa nytt glas?


njaa vet inte om de finns som reservdel.och finns de lär de säkert kosta multum:O de är ju plast så man tkr ju att de borde gå:S


Autosol + tålamod och/eller polermaskin bör hjälpa enligt vad jag hört! //Brådhis


Beror på vad du menar med multum? Jag köpte nytt glas för 350kr tror jag. Kommer inte ihåg vilken webbutik.


Våtslipa med 2000 papper tills du tycker du fått bort de prickar du vill ha bort, sen är det bara o ta autosol eller riktigt grov rubbing, sen finrubbing, polish och sist vax. Gjorde det på en BMW 530 -07a igår, vart som nya MVH Anders


okej...ska ja fan testa xD... känns lite onödigt å handla nya "glas" då de är plats.och plast brukar vara MKT lättare att fräscha till än glas=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka