Vad för färgkod på denna bil? (länk)

Tjena tjena, skulle vilja veta färgkoden på denna 740in, den lila dvs, om någon kan eller vet vad han heter på garaget? Mycket tacksam för svar. http://www.carvideosonline.com/volvo-vi . 400hk.html



Svar på inlägget: Vad för färgkod på denna bil? (länk)



pröva med att söka på garaget..om du ej hittar så är det nog bli ganska svårt....bilen är lila och det finns många färgkoder på lila färger...


Vad ska jag söka på? Har gått igenom alla 740/744is på hela garaget och inte hittat den, kanske finns någon som vet vem det är annars så man kan fråga han/hon direkt? Kanske finns på nått annat forum?


Bump, varför? Jo jag behöver verkligen veta, här är 112.000 medlemmar, någon måste la ha sett den eller vet vem den tillhör?


vet ej vad färgen heter men d går ju att blanda ihop egen hos en lackerare så d e ju inga probs. men en sak du kan göra e att ringa runt till olika lackerare o fråga om dom har färgkort till lamborghini o fråga dom om d finns nån liknande. Anledningen e att ja byggde en riktigt grym moppe för ett par år sen med en någorlunda likadan färg o ja tror att den kom från lambo om ja inte har helt fel men allt kan ja va värt ett försök. har en bild på moppen om du skulle va intresserad kan kanske kolla upp koden imorgon då ja ska över till förra jobbet så ja kan kolla igenom ett par kort. Tror d va ppg som hade färgkorten eller kanske va d standox d va så många år sen så ja vet fan inte men ja ska försöka kolla lite. Kan även va från izuzus färgkort säger min tjej nu o d kan nog stämma att d va så d va. Annars blandar man egen.


det är kompisens gamla bil, klippet du länkade till är ifrån bananpiren för ett par år sen när kompisen ägde den.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka