Fullfölja photoshopdröm

Tjenare, Satt o kladdade lite i photoshop och blev grymt nöjd med hur jag fick till det med fälgarna. Så jag vill ha lite synpunkter / tips på vad jag åstakommit digitalt Frågor: Snyggt eller anus med färgerna? Förslag på annat? Hur går man tillväga för att göra detta? Ps. Jag gör detta som ett alternativ till att köpa nya fälgar!! .Ds



Svar på inlägget: Fullfölja photoshopdröm



lackar om fälgarna sen finns de en tejp o köpte som e klar o klistra dit..


är inte svarta fälgar ute ?


Tejp? vad menar du då? ska han tejpa dit randen? ;p Om det var så du mena så tyckerj ag helt klart att du INTE ska göra så. om du ska lacka fälgarna, gör inget fusk-jobb dvs GÖR DET elr gör det inte alls. den PSáde bilden såg helt OK ut. Jag skulle dock ha hel-svarta fälgar mvh


Vem fan bryr sig om vad som är ute eller inne, bara det passar bra


Mycket smidigt att "tejpa" dit randen istället för att lacka, på så sätt om man önskar byta färg på randen är det bara värma lite och rycka loss och byta. Dessutom mycket smidigare om man skulle ångra sig och vilja ha helt svarta fälgar, inte så lätt om man lackat randen då.


lite större svarta fälgar hadde jag valt


Klart större frestar, men det kostar mycket mer än att lacka dessa just därav jag spekulerar om inte dessa kan bli rätt coola.. Tycker det blev relativt snyggt på bilden.. Att köra dem helt svarta är snyggt, men många har det! Inte att jag är unik med den röda ringen.. men jag är unikare..(Om det nu är ett ord)


på svart bil, ja men inte på silver.


Plättlätt o dra en Röd snygg rand med tejp.Finns färdiga satser med verktyg.Realcar har bl.a.





Tycker också att du ska sätten en dekalrand istället för lack. Då kan du byta ut den efter modet!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka