Målning utav lampor

Så jag vill måla mina baklyktor (över hela "glaset" så att säga) svart, men vet inte om det är lagligt eller ej. Någon som vet?



Svar på inlägget: Målning utav lampor



Du kan tona dem, men det är inte "lagligt" enligt lagboken, men så länge det verkligen lyser rött och blinkar orange så kan det släppas igenom besiktningen.


Ej lagligt..men regler/lagar är till för att brytas


ah okej tack så jättemycket! (:


Antar att det är helt ok då om någon inatt får för sig att slå sönder din bil? Eller är det bara vissa lagar/regler som är till för att brytas? - - - - - - - - - - On topic; som påpekat; tona inte mer än att det faktiskt syns vad lamporna innanför gör, för allas skull


får väl ta de med höftning..men du förstår nog hur ja menar


Jadå, men lite måste man jävlas


och för att tillägga att det ska lysa ORDENTLIGT, har sett alldeles för många svarttonade bakljus som man inte ser lyset i


+1 på det, men det finns botemedel. Kolla de flesta av mina bilar så syns det hur bra det blir med Fly Eyes. Eftersom filmen är perforerad så lyser det igenom alldeles utmärkt, men ändå ser det svart ut...!


film jaaa men inte spray lät ju intressant med perforerad film





Det är bra skit, jag intygar det! :-)


Efter toning, våtslipa lyktor så det inte syns att det är lackat. Fanns ju en bra guide här på garaget.


Vart har du köpt den ???????? Och va den jobbig att montera ?


Mina baklysen är helt mattsvarta , dock ej som det ser ut på mina bilder nu på bilen för jag har tonat dom mer, polisen har frågat om jag får köra så, så sa jag att det lyser rött bra och även bra o rätt ljus när man blinkar, men besiktningen skulle direkt ge mej en 2a på tonade baklysen, för man har ju reflexer i baklysena , så det jag gör på besiktningen är att ta 2 st röda reflexer och sätter ett under varje vanliga reflex som är tonat, så går det igenom


www.flyeyeskit.co.uk är sidan den säljs på. Det tar väl kanske 1 timme totalt om du har tillgång till en hårtork. Värmer du plasten blir den ganska medgörlig :-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka