Saab logo från dekaltrim på huven?

Hej! Sitter här och funderar på om det skulle funka om man beställde Saab logan (Art.Nr: 2232 på dekaltrim) och satte det på det Saab emblemet som sitter där idag. All färg är borta och nya kostar ju nästan 200:-. Tycker det är ganska mycket för nya emblem. För att vara extra tydlig så är det jag undrar om det kommer att hålla. Mvh Emil



Svar på inlägget: Saab logo från dekaltrim på huven?



Blir ju dyrare om du köper från dekaltrim så jag vet inte hur du tänker. Delsumma 116.00 Frakt, Emballage & Exp.kostnad 86.00 Totalpris 202.00 Har du inte råd att lägga 200:- på ett nytt emblem så strunta i det helt och hållet, klistermärken på huven ser inge bra ut. Leta på skroten är ett annat alternativ


såg nu att det kostade 116:-. Fick för mig att det kosta 86:-. Blir nog ett riktigt då. Skroten här i stan hade dem inga när jag var där i tisdags. Bara sådana som såg likadana ut som mina gör nu.


Köp ett snyggare eftermarknadsmärke för en femtilapp istället


Kan även tippsa om dekalerna på denna sida. http://www.eu-decals.com/index.php?act= . p;catId=52 Blir grymt snyggt med dessa. Du sätter dom på den gamla så att säga. Dessa är inga vanliga klistermärken utan dom är flera mm tjocka och ser ut som ett riktigt emblem. Jag har dom svarta med bara gripen på.


har du som är 50mm i diameter och ett som passar på bakluckan?


speedparts.se har fina märken. köpte deras eget speedpartsmärke, svart. snyggt .. finns i flera olika storlekar


Har fått en annan idé nu Finns den gamla Saab loggan (Den jag har som profilbild) som ett runt märke som passar på en gammal 900?


ska se om jag hittar det men vad ska du ha annars för dem emblemen?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka