Xenon KIT volvo 850 med styling lampor.

tja. någon som installerat xenonkit i styling lyktor till volvo 850? Funderade vart man ska sätta jorden! Tack på förhand / Oscar



Svar på inlägget: Xenon KIT volvo 850 med styling lampor.



Jag har klarglasen på min med Xenon i både hel- och halvljus ,tog bara och kopplade bort plus- och minuskablarna från lamphuset och kopplade sedan ihop dem med kablarna till xenonsatsen. Och borrade upp ett 22mm stort hål i locket, satte dit kabelgenomförningen som sitter på kablarna från xenonsatsen. Så här ser det ut på insidan av mina klarglas iallafall,minus kabeln på dessa var brun.


Okej. Bra ide!


häftigt.. vart köpte ni era xenonkit? tänkte sätta in i min,,


Köpt mina från 3 olika ställen,xenonkungen,vparts och nordicxenon(som slutat sälja det). Jag har xenon i både hel/halvljus och i backlamporna .


Som Loci skriver så är det bara att använda orginal plus och minuskabel till xenonen. Jag har xenon i både hel- och halvljus och det funkar perfekt! (har styling lyktorna) julles - Jag köpte båda mina kitt hos xenonkungen.se


okej... vad säger dom på besiktning om xenon kovetering?


Det tycker dem inte om. I helljusen brukar dem kunna släppa om man har vanliga lampor i halvljusen. Men praktiken får man inte xenonkonvertera efter e-märkningen upphävs när man sätter i xenonet + att man lär ha insomning och reglering till strålkastarna. Så om det går igenom eller inte beror på den som besiktar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka