EFTERLYSES Monte Carlo Magic färg! akut

Hej Då en oförsiktig lastbilschaufför backade in i min supra och förstörde vingen skickades bilen till lackering. Problemet som uppstod var att färgen den är lackad i "monte carlo magic" har utgått ur Standox sortiment och går inte beställa. Därför skickar jag ut en efterlysning om någon har eller vet var man kan få tag i denna färgen. spelar ingen roll vad den kostar. behöver 1Liter hoppas på svar då jag inte vill lägga en helt ny lack på bilen eftersom försäkrningsbolaget vägrar betala kostnaden. MvhSvar på inlägget: EFTERLYSES Monte Carlo Magic färg! akutSökte i datorn på jobbet men fanns inget tyvärr.


Tack. ok nej jag vet den verkar vara riktigt svår o få tag på men borde ju vara någon som har en liter någonstans. jag hoppas det iaf annars blir det en riktigt dyr historia om jag behöver lacka om hela bilen o får stå för allt själv

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka