Hur får man bort inrednings plast klädsel? (audi a4 -95)

jag undrar om det är nån som har en idé eller vet hur man får bort plast inredningen på en audi a4?-95 det som sitter bak på bilen innanför bakrutan, har redan spruckit.. fan blir tokig.!



Svar på inlägget: Hur får man bort inrednings plast klädsel? (audi a4 -95)



Jag lade till bilmodellen i rubriken så att du får fler svar. /Phaetoon


tack


Vad har spruckit? klädseln på C stolpen?


det är ju plast klädsen på sidan av bakrutan på sidan av hatthyllan och jag undrar hur man ska få bort det på lättaste sätt.. har nämligen köpt solarplexus och måste ha bort klädseln för att den ska komma på plats.


på de bilar jag har tagit lös den plasten på har alla suttit med clips, men eftersom att de mest troligt suttit där i 14 år så sitter den nog som berget och plasten har nog dessutom åldrats och blivit väldigt skör. Men om du kan se vars ett clips sitter är det lättare att typ ta en skruvmejsel och bara trycka just dära. Men får helt enkelt pröva sig fram om man inte gjort det förut.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka