Omlacking på fiat coupe...råd tack!

Ny här! Skulle vilja ha lite råd om vilken färg jag ska välja på min fiat!?(kanske två färgad,tak och huv en färg resten en annan) Vad kostar det om man lämnar in det för omlacking ca?(med allt arbete,slipning m,m) Du som läser detta kanske känner någon som bor inärheten av dalarna som vill ta på sig arbetet privat?isf pm mig! MvH///Fiat galning i dalarna!



Svar på inlägget: Omlacking på fiat coupe...råd tack!



Hej! Vad är det för fel på färgen Du har på bilen? Om jag får fråga... En lackerare som gör arbetet vitt och verkligen gör ett riktigt bra jobb! Kostar pengar, ska Du sedan lackera om dörrgångar, motorutrymme osv så springer det i väg ännu mer! Jag undrar om Du tänkt på det redan? Jag gissar att Du kommer hitta lackerare som säger att dom gör "utsidan" av bilen för ca 10-14,000:- svart dock kommer Du om Du är lika pedantisk som mig inte att bli nöjd med en lackering och allt för dom pengarna plus att Du kommer störa Dig på att motorutrymmet inte är lackerat samt dörrgångar osv... Jag skulle tro att ett vitt jobb med lackering av allt pratar man i storleksordningen 25-40,000:- då räknar man dock med att lacken är "MINT"... Är inte lackerare känner dock många, vissa bättre vissa mindre bra, billackerare är verkligen ett svårt jobb som dessutom är ett riktigt hantverk! Så be om att få se fler bilar dom gjort osv så Du får en referens på hur deras jobb brukar se ut osv... Bara några tips och lite svammel från en trött jävel... mvh Jimmy Särås


usch va dyrt haha:) lacken som är på bilen nu är "hemma" styrd tror jag....har någon rining eller va man kallar det.... tack för tipsen iaf:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka